EQUIFAX

ATLANTA : GEORGIA : USA

 

NARRATIVE:

Equifax was building a new facility in midtown Atlanta to house the senior executive team and many of their high-profile managers. To maximize the presentation of the brand, they challenged Velocity to create a digital sculpture to show custom commercial content and artwork that we created of Atlanta communities.  They are proud of their hometown and wanted to represent the area well.

  • Custom-designed 1.9mil LED wall with a 16:9 space within a ‘skyline’ display. They desired something other than the “typical display”.

  • Digital signage software integrated to allow them to centrally control and schedule content. Accessed through a closed-loop VPN for ultimate security.

  • Ceiling speakers were installed to allow zoned audio to support the commercial content or to provide ambient music.

READ THE PRESS RELEASE

SOLUTIONS:

  • Digital Signage

  • Sound Reinforcement

  • New Construction